Депутат от ГЕРБ: Това е ненормално! 2 години държавата буксува. Нужни са непопулярни мерки

росица кирова

„Разговори между политици винаги е имало и ще има. Притеснява ме, че това е ненормално за държавата. Докато не започнем да говорим помежду си, няма как да намерим решение за държавата. Ако имаме (вероятно е лапсус – нямаме, б.р.) грижа за държавата, защо се явяваме на избори”. Това запита в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS Росица Кирова от ГЕРБ/СДС.

По думите й нейната партия е намерила доста теми, по които да се обединят с доста формации в името на България.

„Първата цел трябва да бъде да разговаряме в името на България и на българските граждани. Две години държавата буксува. Нужна е финансова дисциплина, има много непопулярни мерки, които да бъдат взети”, каза тя.

Кирова даде пример, че държавата подпомага най-големите, активни и печеливши предприятия. „Трябва да бъде преосмислен подхода за раздаване на помощи”, каза тя.

Относно проверките на сегашния регионален министър Иван Шишков за това, че на места асфалтът на пътищата е по-тънък, тя каза, че никой не краде асфалт и вероятно има некоректно поднесена информация.

„Тази ядка не отразява реално това, което трябва по стандарт да се следи за изграждане на пътища”, допълни Кирова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ