Гърми невиждан звезден скандал! Маги Халваджиян показа вратата на Джаферович

Маги Халваджиян

Евгения Джаферович вече не е част от шоуто „Като две капки вода”. Нова тв и футболната съпруга са поели по различни пътища, пише „Уикенд”. Не е ясна причината за раздора и защо Маги Халваджиян не е поканил Жени да гримира участниците в забавното предаване.

Съпругата на Ваня Джаферович започна работа в шоуто през 2019 г. Тогава тя се похвали, че е част от предаването, като публикува снимки от подготовката на звездите в шоуто и документира как тече работата по грима. Риалити героинята не спираше да се хвали с работата си, която й носеше само дивиденти, но тази година няма снимки от „Капките”. Името на Жени не присъства и във финалните надписи на предаването.

Семейството обича да бъде под светлините на прожекторите и дразни зрителите с желанието си да е „на всяка манджа мерудия”.

Ваня търпи смазваща критика като водещ на „Сървайвър”, а половинката му беше най-мразеният участник в последния сезон на „Игри на волята”.

Гримьорката призна, че съжалява, че е влязла в предаването, защото останала неразбрана от доста хора. Възможно е хейтът да е оказал влияние и Жени умишлено да е решила да страни от медии за известно време, докато не се появи някое ново риалити, където да се изяви с мъжа си. В медийните среди даже вече й дават идеи да се запише с Ваня за следващия сезон на шоуто „Един за друг”



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ