От ДПС сензационно: Партията плати висока цена за демокрацията и свободата в България

карадайъ

Длъжни сме с 49-ото НС да бъдем част от онова мнозинство, което ще решава проблемите на хората. От онова мнозинство, което ще излъчи редовния кабинет, който ще решава проблемите на хората. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ по време на предизборна среща в Ловеч. В нея участваха още евродепутатът Искра Михайлова, зам.-председателят на Движението Станислав Анастасов, водач на листата в областта и социалният експерт на партията д-р Хасан Адемов.

По думите му партията е „платила много висока цена за демокрацията и свободата в България“, заради което има дълг да ги защитава.

„До изборите – в диалог с гражданите, с ясната отговорност ще решим какво вършим и накъде вървим. На 2 април ще излезем с поета отговорност за своята собствена съдба, с поета отговорност за съдбата на България“, подчерта Карадайъ.

Лидерът на ДПС благодари на „всички български граждани, които без оглед на партийна, етническа и религиозна принадлежност отвориха сърцата си за бедстващите съседи и направиха дарения“.

„Хората чакат от нас решения на конкретните им проблеми – инфлацията, доходите, работните места. Длъжни сме да отговорим на очакванията им“, обобщи Анастасов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ