Ужасяващо! Открита труп на 58-годишен украинец на паркинг в Русе. Часове преди това се запознал с…

Линейка

Полицията разследва смъртта на украински шофьор на товарен автомобил, настъпила на ТИР-паркинг в Русе след свада с друг водач на камион, който също е от Украйна. Това съобщи регионалният говорител на МВР в крайдунавския град Даниела Малчева.

Случаят е от вчера по обед. В полицията постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние, намиращ се на ТИР-паркинг на международния булевард „България“ в Русе. Веднага на място са изпратени полицейски патрули, както и криминалисти. На паркинга е установен трупът на 58-годишен украинец – водач на товарен автомобил. В района е задържан 28-годишен шофьор на камион от Украйна.

При разследването било изяснено, че мъжете се запознали на паркинга два часа по-рано. Те употребили алкохол, който закупили от близък магазин, след което между двамата възникнал скандал.

Според 28-годишния мъж свадата била предизвикана от неговия сънародник, който извадил нож и щанга, с които му посегнал. От своя страна младият шофьор го ударил с юмрук в лицето, при което 58-годишният паднал на земята и починал.
Пред полицаите 28-годишният водач обяснил, че след това се опитал да помогне на сънародника си и потърсил помощ.

На място е извършен оглед. 28-годишният шофьор е арестуван. Работата по случая продължава, предава БТА.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ