Кралев пусна СНИМКИ от Варна и емна Камарата на архитектите: Очаквам и за Златните! Иначе…

7 Dni Bulgaria07.03.2023
Красен Кралев

„Чета, че Камарата на архитектите във Варна се възмутила от няколко павилиона за вода и кафе в Морската градина, поставени законно, след одобрена от Общинския съвет схема. Очаквам със същия ентусиазъм Камарата на архитектите да изрази позиция, изпратена до медиите, относно стотиците бараки в курорта Златни пясъци!“. Това написа в личния си фейсбук профил бившият спортен министър и член на ГЕРБ Красен Кралев, цитиран от Tribune.bg.

Ето какво още написа той:

 

 

Нека публично да стане ясно дали тези бараки са законни, от кога са там, кой ги стопанисва! Когато си казал А, трябва да имаш достойнство и смелост да кажеш и Б! Има как! Иначе излиза някак поръчково, партийно и предизборно, нали?“.

Това написа в профила си във Фейсбук кандидат-депутатът от ГЕРБ от варненската листа Красен Кралев.

Думите му са по повод днешната позиция на Регионалната колегия на Камарата на архитектите, че са категорично против разполагането на всякакви павилиони в историческото ядро на Морската градина.

От камарата сами признават, че за първи път от две години насам публично дават гласност на своя позиция. Причината е „шокиращата“ според тях визия на павилионите, както и цялостната идея те да бъдат разположени в Морската градина. Според тях съществуващите са напълно достатъчни и няма икономическа обосновка за поставянето на нови.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ