Пияницата Киро от „Биг Брадър“ напира да е депутат от ПП! Видът му е ужасен, пак ли е на лексотан?

7 Dni Bulgaria07.03.2023
47

Кирил Симеонов, който отново напира да е депутат на ПП, се яви в ужасяващ вид на представянето на листата във Варна от Даниел лорер. Скандалният пияница от „Би Брадър“ напомняше на образа от най-лошите си години, когато злоупотребяваше с лексотан! Припомняме ви какво написа за него преди година и половина топ-журнаистката Соня Котукиева: Кирил Симеонов, който покрай Слави Трифонов от участник в „Биг Брадър“ израстна до член на Парламентарната комисия по бюджет и финанси в 45-ия парламент, се е отцепил от „Има такъв народ“, притиснат от семейни дългове.

Адашът на премиера Кирил Петков, който е в паника преди предстоящия във вторник вот на недоверие и от свитата му всячески се гърчат в набирането на депутати, които да му гарантиран оставането на власт, се оплакал пред колеги от вече бившата си парламентарна група за финансовите проблеми в семейството си.

Това разкри журналистката Соня Колтуклиева във Фейсбук. „Момчето не си е добре, просто. Като депутат станал известен с това, че пие бира на конвейр и после гълта лексотан. Вчера, на разговора в ПГ на ИТН, се разплакал и сополиво повтарял: Ама вие ще ме защити ли, ще застанете ли зад мен?“.

„Защо? От кого?“. Не отговорил. Но смотолевил, че има големи дългове, защото бизнесът на баща му във Варна е закъсал… … Малки човешки драми и как почтените ги използват. Нищета̀ на духа̀“, написа Колтуклиева в социалната мрежа.

Припомняме, че преди години отцепникът от ИТН влезе в „Биг Брадър“ с имиджа на изпечен борсов играч. Този му имидж обаче се оказа фалшиво напомпан и бързо рухна. Според всичко знаещи варненци, дълго време бащата на Симеонов е работил в чужбина и благодарение на неговите средства адашът на Просто Киро се изживявал като бохем в Морската столица.

Междувпрочем, отцепникът е „любим“ персонаж на Колтуклиева още от времето на „Биг Брадър“. Тогава варненецът се оплете като пиле в калчища, когато журналистката го попита дали има задължителната регистрация за търговец на борсата в Ню Йорк. Киро не даде категоричен отговор с „Да“ или „Не“ и се измъкна от ситуацията, че не е длъжен да отговаря на някаква си госпожа, която не познава.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ