Цеци Красимирова залюби 74-годишен милиардер, известен в цял свят! Вижте кой е той!

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова заби 74-годишния австрийски милиардер Дитрих Матешиц, съсобственик и съосновател на най-големия концерн за енергийни напитки в света, както и на няколко много успешни отбора от Формула 1. 

Матешиц има състояние, оценено през януари на $21,2 млрд. Така че може да се каже, че Цеци в момента е с най-големия баровец, с когото е имала връзка до този момент, пише „Телеграф“, основавайки се на информация на „ПИК“. Фаталната красавица е на върха на лукса.

Матешиц никога не се е женил, но има 26-годишен син. Настоящата му официална приятелка, Марион Файхтнер, също е доста по-млада от него.

38-годишната Цеци така му е завъртяла главата, че той й дал единия си самолет, за да литне от Барселона до Стокхолм и да пие кафе с приятелка. Преди време пък завел Красимирова на почивка на частния си остров Лаукала на архипелага Фиджи в Тихия океан, за което тя се наслаждава на няколко басейна, безлюдни плажове, лагуна и екзотична растителност.

Новият й любовник е хлътнал по моделката до уши и задоволява всеки неин каприз и прищявка. Дори й е подарил червено „Бентли“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ