Г-жа Плевнелиева потъна от срам заради Къци. Зрителите за първи път виждат нещо подобно

къци

Такива необичайни неща му се наложи да обяснява в последното издание на „Хелс Китчън“ шеф Виктор Ангелов, че зрителите със сигурност са се превили от смях след първоначалното изумление.

Оранжевото е портокал, жълтото е лимон – бяха само част от обясненията на кулинарния гуру, а причината е повече от фрапантна и събира на едно място редица родни звезди.

За кой ли път Къци Вапцаров успя да развесели до безкрайност с изцепките си, но той така или иначе е в предаването, за да се забавлява, както призна още в началото. Вероятно и заради това не се впряга толкова много на убийствените на моменти критики на шеф Ангелов. Не така обаче, стояха нещата за Деси Банова – Плевнелиева, която бе партньор на шоумена в кулинарното престъпление.

Шеф Виктор Ангелов се ядоса най-много от това, че филето от риба беше с кости, а Къци отговори, че за него няма проблем да си ги маха. След това се оказа, че шоуменът просто е вкарал в чинията си това, което е намерил в хладилника. В резултат на сценката, която се разигра пред очите на цяла България, Деси Банова зарови лицето си в ръце от срам.

Фиаското на звездния отбор беше подсилено от дуото на звездата от „Игри на волята“ и „Черешката на тортата“ Мира и певицата Роксана. Шеф Ангелов беше заплашен с ромски клетви от поп фолк звездата, за да опита от чинията ѝ.

„Ей, защо не се сетих и аз за тази тактика с клетвите“, възкликна Къци Вапцаров, цитиран от show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ