Киро и Асен не могат да повярват какво им причини Вежди край Пловдив! Би даже Бойко Борисов

7 Dni Bulgaria08.03.2023
55

“Дошъл съм при вас, за да победим. Смисълът на управлението  е да създаваш. Не като едни хора, които  дойдоха от никъде, не свършиха нищо и пак искат властта. Ние няма да правим кампания с омраза като тях. Ние можем да покажем какво сме направили  и да направим  България  отново стабилна.”

Това каза председателят на 48-ия парламент Вежди Рашидов – водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив по време на откриването  на предизборната кампания в Асеновград снощи.

Рекордните за политическия сезон над 1500 души от цялата Пловдив област дадоха в Асеновград сила и кураж с възгласи “Победа” на кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС, сред които педагози, юристи, инженери, икономисти, предприемачи.

Пред вас са хора, интелигентни, с образование и доказали се професионално, които могат да носят отговорност. Доверете им се, гласувайте и дайте отново глас за ГЕРБ-СДС с номер 2! Имаме достатъчно опит, знаем посоката и пътя и ще направим така, че България да излезе от кризите, подчерта областният координатор Георги Мараджиев.

И този път кампанията ще е очи в очи, позитивна и добронамерена, за да стигне до всеки човек, дори до тези, които се колебаят дали да отидат до урните. Защото е важно как ще се управлява страната ни след 2 април. Само ГЕРБ има програма и подготвени специалисти във всички области, които веднага ще могат да се заловят за работа.

Това потвърди и водачът на листата Вежди Рашидов, който благодари на Бойко Борисов за това, че подготвя млади хора за управлението на страната.

Всеки може да види направеното от ГЕРБ от Видин до Кърджали, затова ви призовавам – вашата бюлетина е тази, която ще работи  за вас. Гласувайте с разум,  избирайте с разум, призова водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област Вежди Рашидов.

ПЪЛНАТА ЛИСТА НА ГЕРБ-СДС ЗА ПЛОВДИВ ОБЛАСТ

1. Вежди Рашидов -склуптор
2. д-р Иван Червенков- анестезиолог
3. Йордан Кръстанов –СДС- предприемач
4. Младен Шишков -инженер
5. Данка Зидарова – Люртова -икономист
6. Запрян Янков -икономист
7. Иван Вангелов –ветеринарен лекар
8. Сузана Алекова –юрист, гражданска квота
9. Мариан Бакалов -предприемач
10. Георги Тричков -педагог
11. Екатерина Тошкова -педагог
12. Петър Матрев -механик
13. Диана Атанасова -икономист
14. Иван Петков – предприемач
15. Петър Стаменов -финансист
16. Йордан Куцев -мениджър
17. Нели Минчева -инженер
18. Петя Стайкова –технически сътрудник
19. Генчо Кенаров -предприемач
20. Николай Кънев –мениджър
21. Елена Неделева -педагог
22. Румяна Апостолова -педагог



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ