ДееБъ, потрес! Разкриха на кой арестуван олигарх от Варна е била секретарка Надежда Йорданова

7 Dni Bulgaria08.03.2023
надежда йорданова

Както винаги (на нас) в Афера се падна честта да извади кирливо скритите биографични факти от нощните шкафчета на политиците. Само Афера може да си позволи да види очевидното – КОЙ е на снимката до Вичо Касичката, която циркулира от 2004 година? Ами КОЙ – неговата секретарка в АПИ, докато Вичо организира търгове за магистрали за аферистите “Батко и Братко” по времето на НДСВ и Тройната коалиция!
Познахте ли я? Острието на баш бореца срещу Гешев и срещу корупцията Надежда Йорданова. Същата която раздава правосъдието на литри с черпака от казана в кухнята.
Защо прокопиевите цензури са изтрили тези знатни факти от биогарафията на Йорданова. Ако я четете, ще видите, че нейният служебен път почва едвам от 2007 от Разградската адвокатска колегия и после Хоп – троп става шеф на кабинета на Христо Иванов в правителството на Борисов 2.
Ами преди 2014 цели седем години разградски адвокат ли е била? Надежда Йорданова освен момиче за всичко на Христо Иванов и Прокопиев е била същото и на Вичо Касичката. Що ги е срам от този факт, та го крият и трябва да се зверим по архивните фотоси. Девствеността на олигархичната буля Надежда е леко втора цедка. Айде пак гласувайте за препрани парцали – от една касичка на друга и мачкане на юрганите между две нощни шкафчета.
Айде сега, мисирките от Бтв и Нова, питайте леля ви Надежда как е борила корупцията като дясна ръка на шефа, началник баш в правна дирекция на МРРБ с търговете на бай ви Вичо Касичката? А да видим сега Кон асфалт яде ли?

От профила във фейсбук на Николай Бареков



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ