Двама седесари ще помагат на Бойко Борисов да бие убедитлено в Пловдив

7 Dni Bulgaria09.03.2023
62

Йордан Кръстанов и Тони Симидчиева от Съюза на демократичните сили в Пловдив и областта получиха днес подкрепата и искрените пожелания на съпартийци и симпатизанти за поредните у нас парламентарни избори.

Двамата избраници на най-автентичната синя партия СДС – майка на всички демократични формирования у нас, ще потърсят доверието на избирателите с почтените си биографии на успели личности и общественици.

Коалицията ГЕРБ-СДС е с номер 2 в бюлетината, а Йордан Кръстанов е трети в листата за област Пловдив, с преференция 103. Той е член на националното ръководство на партията и координатор за Южен централен район.

Тони Симидчиева е под №7 (преференция 107) в градската листа на ГЕРБ-СДС. Тя е председател на Градския съвет на СДС в Пловдив.

Един от симпатизантите на двамата кандидат-депутати повдигна още повече духа им, като заяви, че е убеден, че досегашните избори не са раждали солидно управление в страната, единствено защото хора като Кръстанов и Симидчиева не са участвали в работата на парламента.

„Едва когато вие влезете в Народното събрание, България ще има перспективата за напредък, стабилност и духовно възраждане“. Това изказване получи силни аплодисменти от събралите се седесари.

„Времето е наше“, отговориха Тони Симидчиева и Йордан Кръстанов и обещаха да оправдаят доверието.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ