Скандал! Биха шута на Стефан от „На кафе“! Гала му събира куфарите от апартамента – ето защо се разделят…

Гала Стефан

Домакините, което недолюбваха ководещия в „На кафе“ – Стефан, вече могат да си отдъхнат! Гаджето на Гала се задържа само един сезон като нейн партньор в „На кафе“. Дългогодишният приятел на блондинката напуска и будоарното предаване по Нова телевизия, и нейния дом, информира ПИК.

Всезнайкото Стефан попадна в студиото на жена си миналата есен. Превръщането на „На кафе“ в семейно предаване предизвика двуполюсни коментари. Стефан си навлече гневни одумки заради това, че благодарение на жена си лапа тлъста заплата, без да има каквато и да е тапия за телевизионер.

Като втори водещ бившият продавач на мобилни телефони удари в земята клюкарките от Женския пазар. През няколкото си месеца ефирна слава прошареният Стефан бе компетентен по всякакви теми и заемаше повече телевизионно време с мнението си, кога на място, кога не… Хлевоустият любим на Гала изнервяше зритерската аудитория и с това, че бълваше тонове думи в минута, докато жена му се опитваше да вмъкне тук-там по една, по две…

Диребействането в ранните делнични часове на нахъсания и самоуверен Стефан приключи, тъй като той отпада от екипа на „На кафе“. Но не и от ефира на Нова телевизия! Лошата новина за тези, които не симпатизират на гаджето на Гала е, че ще им се наложи да го гледат вечер и то в праймтайма от Къщата на „ВИП Брадър“!

Николов е сред сигурните съквартиранти, които на 10 септември ще прекрачат прага на временния си дом, който между впрочем се намира на метри от студиото на „На кафе“. Така Гала, която в момента събира куфарите на любимия си, подготвяйки го за участието му в риалити формата, хем ще бъде разделена с него в следващите месеци, хем ще бъде в непосредствена близост до него, без обаче да може да го вижда.

Влизането на Стефан във „ВИП Брадър“ е и причината в „На кафе“ да бъдат привлечени нови хора. Още миналата седмица, репортерката от „Господари на ефира“ Ева Веселинава ще бъде новият втори водещ и реално ще заеме мястото на Николов. Твърди се, че и Деси Цонева ще репортерства за Гала, но щерката на Митко Цонев все още не е потвърдила това.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ