„Възраждане“ изтръпнаха. Костадинов притеснен, заговори за опасност от гражданска война

костадин костадинов

Възраждане е против решението на Столичния общински съвет за премахване на Паметника на съветската армия. Паметникът на съветската армия символизира победата над фашизма, обяви Костадин Костадинов на извънредна пресконференция, която се състоя точно по времето, когато излезе и решението на столичните общинари.

Премахването му би била победа на фашизма, смята той и сподели, че това създава тежки разделителни линии в обществото, предава Стандарт. Чужди фактори ли инспирираха това, за това партията ще пита службите, както и кое е стимулирало един емигрант, живеещ от дълги години зад граница, да се върне в България и да начупи Паметника на съветската армия.

От партията също така са притеснени от това, че шефът на Информационно обслужване Ивайло Филипов отишъл на посещение в САЩ. Стои там една седмица и се връща, а в същото време ИО брои гласовете. Какво прави този високоплатен държавен служител там, пита Костадинов.

Дано не е получил инструкции коя партия колко да получи като резултат на вота.

Има опасност България да бъде тласната към гражданска война, притеснен е Костадин Костадинов. Дали и ние ще се поддадем на американските операции в България, недоумява той и каза, че „Възраждане“ ще де противопостави на всякакви опити „Столичен фашистки съвет“ да премахне МОЧА.

Костадинов обещава с жива сила формацията му да брани Паметника на съветската армия. Фашизмът разбира само един език, езикът на силата и ние точно така ще му говорим, закани се лидерът. Гаврата с историята трябва да бъде прекратена, категоричен бе Костадинов и настоя фашизмът да отиде на бунището на историята. САЩ са опасност за света и не им пука, че светът е на прага на Третата Световна война, според Възраждане. Нямало мотив българите да мразят руснаците, но американците искали да ни тласнат към война с Русия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ