Звездна раздяла! Димитър Рачков показал вратата на Анита: Важното е да сме живи и здрави

димитър рачков

Димитър Рачков е прекратил тайно и без излишен шум връзката със Анита Димитрова, съобщава Уикенд. Раздялата между популярния актьор и едрогърдата блондинка се е случила преди малко повече от месец – в края на януари. Пред вестника Рачков признал за раздялата неохотно.

„Да вярно е потвърждавам, че вече не сме заедно с Анита. Хората се събират и се разделят и това са нормални неща. Важно е да сме живи и здрави и всеки да има късмет по пътя си. Не искам да говоря повече по този въпрос и се надявам да уважите желанието ми да не разнасям интимния си живот по медиите“, казал той.

Бургаският комик и красавицата от Хасково се залюбиха преди три години, малко след като комикът се раздели с Мария Игнатова след дългогодишна връзка. Рачков се запозна с Анита по време на снимки на клипа на братя Аргирови „Ние“ и оттогава двамата бяха почти неразделни, като блондинката се нанесе да живее в дома му. Той я води не веднъж и на романтични почивки в Гърция.

Миналото лято се появи слух, че са сключили църковен брак, но тази информация се каза невярна.
Причината за раздялата не била любовен триъгълник или изневяра, а тривиална – несходство в характерите.
Рачков отнасяше много шеги по време на шоупрограмите, които водеше. Най-често заради голямата разлика в годините – Рачков е на 50, а блондинката – само на 24.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ