Биляна Йотовска попиля „Хелс Китчън“ за гаврите, на които е била подложена: Потресаваща простотия

Виктор Ангелов

Фитнес дивата Биляна Йотовска скочи с остри думи срещу предаването „Хелс китчън“, където със съпруга й бяха поканени като звездни гости и трябваше да опитат вкусотиите на участниците.

Разкритията на Йотовска са скандални, тъй като извади на показ мръсните задкулистни игрички на продуцентите и сподели кое най-много я е ядосало, пише show.blitz.bg.

Йотовска изля възмущението си в мрежата като са я видели хиляди хора, а това е здрав удар по продукцията. Проблемът е, че Биляна и мъжа й са били поканени като ВИП-гости на заснемането на един от епизодите, но дори не са предполагали какъв кошмар ги чака там. Друг е въпросът, че Биляна обича да се замесва в скандали и все от нещо е недоволна.

След като седнали на сепарето, те близо 90 минути останали на чисто празна маса, а накрая им донесли някакви мижави предястия. Според Биляна дори това не е истинският проблем, а отношението към хората. Защото минути по-късно екипът изгасил печките и осветлението, и всички се прибрали вътре, без дума да обяснят на чакащите гости.

„Седяхме като гръмнати и не знаехме какво става. Никой не прояви уважение да дойде и да ни обясни, просто потресаваща простотия. Ако я карат така, скоро няма да има кой да им отиде в ресторанта. Хората трябва да знаят каква е истината, за да не съжаляват, че не са имали „честта“ да посетят прословутия ресторант. Пълен погром“, заяви Йотовска.

Миналата година пък Маги Сидерова нададе вой, че получила болки в стомаха от нещата, които яла там.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ