Костадинов бесен: Ако аз управлявах, щях да гоня посланици! Само Възраждане може да върне свободата!

костадин костадинов

„Единствената мярка в борбата с инфлацията и спекулата с цените на хранителните стоки, е да развием собствено производство на храни. В момента 80% от храните в магазините са внос – как да им намалим цените, сред като не ги произвеждаме?

Какво се случи обаче, когато единствената българска държавна фирма започна да произвежда храна (мляко, сирене, масло и кашкавал) с цена 30% по-ниска от вносните, и същевременно много по-качествена от западноевропейските боклуци? Буквално на следващият ден шефа на „Ел Би Булгарикум“ беше уволнен. Причината е настояването на посланиците на Германия и Австрия, които на специална среща с министъра на икономиката са поискали той да бъде премахнат, защото така застрашава монополното положение на чуждите вериги, които са почти 100% собственост на тези две държави.

Уважаеми сънародници, България е колония, и единствената организирана сила в страната, която може да върне свободата и независимостта на Родината, е Възраждане. Ако аз управлявах страната, веднага след тази среща щях да изгоня от България тези посланици заради недопустимото им вмешателство във вътрешните ни работи. Само Възраждане може да гарантира сигурност, мир и високи доходи на населението на България. Изборът на 2 април е ваш. Аз моят съм го направил отдавна.

Избери свободата! Избери Възраждане!“, написа Костадин Костадинов във своята страница в социалната мрежа Фейсбук.

Възраждане е с номер три в бюлетината на предсрочните парламентарни избори на 2 април 2023 г.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ