Сензационен Бойко Борисов в Плевен: Киро ми пуснал Лена Бориславова! Е бива ли така?

7 Dni Bulgaria11.03.2023
99

Бойко Борисов събра стотици симпатизанти на ГЕРБ в Плевен. И в Плевен членовете ГЕРБ се заканиха да осигурят изборна победа за партията си.

Област Плевен е най-тежко пострадалият град след управлението на ПП заради спирането на строенето на жизненоважната магистрала „Хемус“, каза водещият на листата в Плевен Пламен Тачев и се обърна към лидера на ГЕРБ – Борисов: Искам да обявя, че всички плевенчани ще гласуваме да сме първа политическа сила с резултат такъв, който да ни даде самочувствието да дадем нашия дан в общата победата на обществото.

Евростат, 9-март 2023: инфлацията в България е нараснала с 4 пъти от миналата година. С 4 пъти ние сме обеднели, така започна речта си пред симпатизантите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Защо намалиха мандатите в Плевен?, попита Борисов. И така намалиха в цяла Северозападна България – до Добрич, защото обезлюдяват, а ги даваме на София.

„Ако магистрала „Хемус“ беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи не само до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Единствено можеше да правим инхауспроекти. Затова сме правили магистралите бързо, за да изравним Южна и Северна България, заяви Борисов.

Борисов се възмути на медиите, че създават внушения, канейки министър Шишков и не задавайки никакъв журналистически въпрос за Велико Желев. „Където пусна телевизия, навсякъде този красавец, този обаятелен Шишков говори неистини“, сподели Борисов.

Аз няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще кажат, но като гражданин съм възмутен на медиите, че правят реклама на министър Шишков, заяви политикът.

„На вас прави ли ви впечатление как правят други кампанията. Как пълнят зали, как си правят политиките. Те знаят, че ГЕРБ побеждава ПП навсякъде. Пепейците ги няма, пуснали ми Лена Борисавова“, заяви Борисов. 

Относно председателят на ПП Кирил Петков Борисов коментира, че се обърквал. „Петков казва: Увеличихме пенсиите с 50%, 3 пъти. Както и да го смяташ – не става“.

Борисов искаше да каже на своите симпатизанти нещо положително. Коментира лекарите, които са практикуват в Плевен, че тук са най-много на глава на население.

Другото положително нещо, което увери избирателите: „Хемус“ – Ботевград, Мездра, Враца, Монтана, Видин трябва да станат. Колкото бързо станат, толкова ще се изравни Юга и Севера.

„По нашите магистрали, защото сме на кръстопът – знаете, има дни по 50 хил. автомобила минават през тях. При 30, 40 градуса температура на асфалта, няма такъв, който да издържи на камионите. Но когато има поддържане, при отваряне на дупка, изкривяване – веднага се ремонтира. Така е по цял свят. Трафикът е все повече транзитен“, увери Борисов.

5, 6 млрд бълват оръжейните заводи. Ние сме и най-големия износител на ток. И всичко това е благодарение на войната в Украйна. Това ни спасява, иначе вече да сме в рецесия!

На Радев му е много трудно. Като отиде някъде и няма подкрепа от нито една партия в парламента, му е много трудно. Няма инструмента, партийния, а целият ангажимент е негов. Ако направи нещо за по-дълго, ПП-тата веднага скачат, коментира Борисов.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ