Мъка за олигархията! Мата Хари тайно в болница, няма кой пак да снима голия Бойко

7 Dni Bulgaria11.03.2023
Цветелина Бобокова1

Бизнес дамата Христина Бобокова, която мнозина спрягат за Мати Хари, направила прословутите снимки в спалнята на бившия премиер Бойко Борисов, се е разтревожила за здравословното си състояние. 42-годишната брюнетка с моделска визия е била засечена преди дни да чака нетърпеливо пред медицински кабинет в елитна столична клиника.

Съпругата на подсъдимия олигарх Пламен Бобоков се появила в медицинското заведение в стилен вид, споделят очевидци. Тя имала предварително записан час за женски преглед и изчакала реда си наравно с останалите пациентки, без да се суети особено. Христина се опитала да остане инкогнито, но била разпозната както от останалите чакащи дами, така и от персонала на клиниката. Очевидно прегледът е минал успешно, щом като няколко дни след това спряганата за Мата Хари заминала вече спокойна за чужбина. Тя не пропусна да сподели кадри в социалните мрежи от поредното си луксозно пътуване, като издаде, че се намира в Италия.

В последните месеци изживяващата се като куратор и изкуствовед Бобокова не спира да обикаля света. Сред дестинациите, които е посетила само в рамките на няколко месеца, са Верона, Лондон, Кападокия, Париж и тайнствена екзотична страна. През лятото на миналата година пък изкусителните й снимки по оскъден бански от най-скъпия гръцки остров Миконос, където се тълпят световни знаменитости и богаташи от цял свят, предизвикаха фурор в медийното пространство.

Със съпруга си, милионера Пламен Бобоков, имат три деца и са семейство от 24 години, но наследниците си избягват да показват в публичното пространство. Г-жа Бобокова е родена през 1980 година в Пловдив.

Омъжва се млада за 11 години по-възрастния от нея бизнесмен Пламен Бобоков, а измежду светския живот и лъскавите пътувания е намерила време да натрупа и солиден брой дипломи. Христина твърди, че е завършила журналистика в Софийския университет и изкуствознание в Националната художествена академия в столицата. Към визитката си добавя, че има специализации по история на изкуствата, арт мениджмънт, музейни практики, сомелиерство и дегустация, културен и политически пиар в Италия, САЩ, Великобритания, Гърция и България. Още по-любопитното е, че преди няма и година е завършила и магистратура „Историческо наследство и културни институции” в УНИБИТ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ