Изплуваха шокиращи подробности за смъртта на момченцето, задушено в кола

Полиция линейка

Появиха се зловещи подробности за трагичната смърт на малкото момченце, което почина, след като часове наред бе заключено в кола в сливенско.

Както вече писахме момченцето на 2,5 години почина в болницата в Сливен МБАЛ „Д-р Иван Селимински“. То е издъхнало няколко часа, след като е прието в лечебното заведение.

„Колегите направиха всичко възможно да го спасят, но в пет сутринта детето почина“, каза директорът на болницата д-р Васил Петров пред Нова телевизия.

Медикът уточни, че момченцето бе докарано със собствен автомобил, не с линейка.

„Приехме го в кома. Имаше и гърчова симптоматика“, каза още директорът на болницата.

Трагедията се е разиграла в село Желю войвода, в неделя следобед, когато температурите в района надвишаваха 30 градуса. Детето е прекарало заключено в автомобила няколко часа. То е било открито в безсъзнание от родителите му, съобщи кметът на Желю войвода Стоян Генов.

„Роднини казаха, че момченцето само се заключило в колата и било намерено от майка си и баща си няколко часа по-късно, но вече в безсъзнание. Те го откарали в болницата, където починало“, коментира кметът на село Желю войвода.

Очаква се със случая да се заеме прокуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ