Мони след „Ергенът“: Хората ми благодарят, че са видели такъв пример! Спират ме по улиците

участнички ергенът

Тази седмица още две дами напуснаха романтичното риалити „Ергенът“ – Милица Гацева и Мони Зенгинер. И двете са сред запомнящите се участнички във формата и гостуваха днес в предаването „Тази събота“.

„Много хора ми пишат и ме спират по улицата. Благодарят ми, че са видели такъв пример по телевизията – на едно силиконово момиче, което в същото време е много добро, стойностно и интелигентно“, каза Мони.

Тя уточни, че феновете ѝ са от всички възрастови групи – от тийнейджъри до възрастни господа.

Милица сподели, че след участието в риалити формата е преосмислила живота си и е направила сериозни промени – преместила се е от Пловдив в София и е започнала нов бизнес.

„Мен също често ме спират почитатели. Казват ми, че изглеждам много по-различно на живо – че съм много по-красива на живо. За да усетят моята топлина, всеки фен го награждавам с прегръдка“, допълни тя.

Визитките на Милица и Мони

Милица Гацева е родом от град Бобов дол, но на 14-годишна възраст напуска родното си място, за да учи в Благоевград. Понастоящем живее в Пловдив, където работи като секретарка. Милица възприема себе си като „рядка порода жена“ – красива, интелигентна, работлива и борбена. Гордее се с естествената си женственост и вътрешна красота. Мечтае за семейство – здраво и стабилно в истинския смисъл на думата. Милица се надява, че участието ѝ в „Ергенът“ е началото на истинската романтична приказка, която заслужава.

Мони Зенгинер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна. Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование. Говори три езика – английски, немски и италиански. Мони винаги отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с аргументи ѝ доставя истинско удоволствие, но рядко успява да открие достоен опонент. Мони не прави компромиси, най-малко по отношение на мъжете. Има много ухажори, но до този момент никога не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е нестандартната му красота, а и се надява да е добър в ориенталските танци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ