Жестока драма разтърси семейството на Краси Радков! Жена му го удари с полилей, и го изгони от къщата…

Краси Радков

Жестоки семейни войни се водят в дома на Краси Радков.

Съседи на актьора разкриха пред „Таблоид”, че лютата му жена в изблик на дива ярост го е цапардосала с полилей в главата и го е изгонила от общия им дом, а няколко дни по-късно се разкаяла и пак го прибрала.

Чухме страхотни викове от апартамента им. После видяхме Краси да излиза с един сак, а като се върна бе споделил със съседите си, че жената го е фраснала с нов полилей, който той е трябвало да сложи”, разкриха приятели на артистичната двойка.

Станислава Ганчева е известна с това, че командори мъжа си и си живее живота. Откакто са заедно, докато той се трепе да бачка, тя не спира да се чуди къде да си похарчи парите. В края на юли чаровната блондинка дари със син съпруга си. Двойката избра името Теодор за първата си рожба. Именно след раждането на мъника, лютата невеста на комика станала още по-зле изпаднала в следродилна депресия.

В един от изблиците си на ярост Станислава се нервиралаче цяла седмица чака съпруга си да сложи лампиона и го ударила с металната част по главата. Кроткият комик от „Шоуто на Слави” дори не се ядосал на емоционалната си жена и заявил, че тя има право да му се сърди. Младата майка събрала в един сак багажа на съпруга си и му го връчила, за да се махне от дома им. Послушкото взел вещите си и отишъл при приятел, където нощувал само два дни. Къдрокосата блондинка бързо се разкаяла и му казла, че може да се върне в жилището си. Тя му се извинила и обяснила, че е прекалено изнервена.

От години се носеха слухове за раздели между чепатата Стаси и Красимир, за нежеланието на булката да роди дете също. Те чакаха цели 16 години, защото блондинката все отлагаше и бе посветена на кариерата си като актриса, която така и не успя да пробие, въпреки силните връзки на съпруга си. Както писахме, двойката се сдоби с потомство след ин витро процедура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ