Няма скрито покрито! От ДПС разкриха основната си цел: Ще бъде грешка България да направи това

мустафа карадайъ

Целите, към които се стремим, са разум, отговорност, диалог за справяне с бедността. Политическите партии яхват вълната на популизма, защото проявяват политическа импотентност. Не могат да предложат ясни решения за развитие на страната. Хората се притесняват за сигурността си на работното място, както и за цената на живота, а не дали ще преместим даден паметник.

Това каза за „Офанзива“ Валентин Тончев от ДПС.

Според него българската позиция към РС Македония не е добре аргументирана, не добре дефинирана и несинхронизирана. „Вдъхваме несигурност в партньорите си, не знаят какво смятаме и за Украйна.

Трябва да продължим да даваме военна помощ, защото те се борят за териториалната си цялост. ДПС призовава да се формира редовно правителство на базата на няколко приоритета, какъвто е външната политика. В РСМ има вътрешни и външни сили, които не искат Балканите да станат част от ЕС. Ще бъде грешка България да възстанови ветото, това ще ни постави под изолация“, заяви той.

По думите му чрез air policing със съюзниците от НАТО българското въздушно пространство ще бъде защитено. Относно проверките на европрокуратурата за ТЕЦ-ове, замърсяващи въздуха, той изрази надежда отговорните да бъдат наказани.

Тончев препоръча на следващото правителство да покани хора от сигурността на страните, които не ни допускат в Шенген, за да помогнат за охраната на нашата граница.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ