Във Варна изборите са ясни! Най-големият отбор на морето застана зад Красен Кралев и ГЕРБ

7 Dni Bulgaria12.03.2023
11

Феновете на Черно море от една от най-влиятелните фракции „Дъртанян“ са провели среща с бившия спортен министър Красен Кралев, който е и изявен привърженик на „моряците“. Без регламент и дневен ред, в непринудена обстановка е имало разговор на дълго и на широко за любимия отбор. Това разкри в публикация в социалните мрежи един от най-разпознаваемите фенове от фракция „Дъртанян“ Данаил Цолов. На срещата привържениците на Черно море са били категорични, че ще подкрепят Кралев на предстоящите парламентарни избори на 2 април с бюлетина номер 2 за ГЕРБ-СДС и преференция 102. „Върнахме се назад в годините, научихме някои не много известни факти от кухнята на клуба. Всеизвестно на всички е, че Кралев на два пъти спаси отбора от фалит – през 1998 и 2003 година. Винаги е бил близо до отбора, винаги е помагал изобщо на всякакъв вид спорт. Не обеща нищо, просто каза: „Винаги ще съм един от Вас“. И ние така го чувстваме. Не е тайна за кого ще гласуваме на предстоящите избори- за нашия Красен Кралев с преференция 102. Успех Краси!!!“, написа Цолов. Бившият президент на Черно море и спортен министър получи подкрепата и на други изявени фенове от фракция „Дъртанян“ като Димитър Георгиев (Митко Гърка), Захари Андонов, Кирил Киров, Данаил Цолов, изтъкнатият боксьор, майстор на спорта Костадин Георгиев, Георги Киров, Симеон Златарев, Владо Кънчев и други. Публикацията на Данаил Цолов предизвика позитивни реакции от доста фенове на Черно море.

„Той винаги ще е един от нас! Успех му желая! За благото на Варна и Черно море“, пише Захари Андонов.

„КРАСЕН КРАЛЕВ винаги е бил и винаги ще бъде един от нас!!!Той не се сеща за ЧЕРНО МОРЕ само преди избори, а всеки мач е на ТИЧА!!!Много е дал на клуба и още много ще даде със сигурност!!!Както самият той казва, ЧЕРНО МОРЕ е част от живота му………..както и на всички нас!!!Трябва обезателно да го подкрепим, именно защото е един от нас!!!Правил е винаги каквото е нужно!!!Нека сега ние направим това, което трябва!!!Нямам никакви сантименти в политически аспект, но обезателно ще подкрепя КРАСИ и ще гласувам за него!!!Именно защото е един от моряците!!!САМО ЧЕРНО МОРЕ!!! Говорихме и за таблото……..дълга история!!!Със сигурност, ако той беше останал спортен министър………щяхме да имаме табло!!! Всички го искаме неистово!!!Лично аз, се надявам той пак да стане спортен министър и нещата да се оправят!!! На какво друго да се надяваме? Нали искаме и ние да имаме някакво лоби по върховете!?Ако пак се намърда някой продажник като Руди Гела!?А пък ако не е Кралев, обезателно ще е някой дето гледа само интересите на помазаните и няма никак да му дреме за нас!!!Затова и аз казвам „ДАНО“!!!“, допълва Кирил Киров.

„Нали затова казваме – за да не стигаме дъното с хора като Руди Гела и сие на предстоящите избори всички за КРАСЕН КРАЛЕВ с преференция 102!!!“, включва се в дискусията и автора на поста Данаил Цолов. „Ами, то донякъде и от нашата моряшка общност зависи, за изборите де!“, отговаря му Милен Върбанов.

Илко Петров (Джулиано) пък пише „ЕДВА ЛИ ЩЕ ОТКРИЯ ТОПЛАТА ВОДА НО МНОГО ПО,УЛЕГНАЛИ’ ФЕНОФЕ КАТО МЕН СИ СПОМНЯТ ДВАТА СЛУЧАЯ КОГАТО ЛЮБИМИЯТ НИ ОТБОР БЕ НА ПРАГА НА ФАЛИТ И ТОЧНО КРАСИ ГО СПАСИ СЪС СОБСТВЕННИ СРЕДСТВА ! ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ Е ,ЧЕ НЕ КАТО ЗАЕМ,КРЕДИТ ИЛИ ТЕМ ПОДОБНИ КОМБИНАЦИИ А АБСОЛЮТНО БЕЗВЪЗМЕЗНО ! ЛИЧНО АЗ НЕМОГА ДА НЕ ОТБЕЛЕЖА,ЧЕ ИМЕННО ТОЙ ДАРИ СУМАТА ОТ 5 000 ЛВ. ЗА ПАМЕТНИКА НА НИКОЛА СПАСОВ-АДМИРАЛА ! И НЕЩО КОЕТО МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ ЛИЧНО НА МЕН МИ БЕШЕ КАЗАЛ СЛЕДНОТО : КОЛКОТО ПАРИ НЕДОСТИГНАТ АЗ ЩЕ ГИ ПЛАТЯ ! СЛАВА БОГУ НЕ СЕ НАЛОЖИ НО ТУК ИМА СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛЕН ДЯЛ СКУЛПТУРА ВЕСЕЛИН КОСТАДИНОВ НА КОЙТО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА МОРЯЦИТЕ СМЕ МУ БЛАГОДАРНИ ! ДЪРЖА ДА ЗАЯВЯ,ЧЕ СЪМ БЕЗПАРТИЕН НО ЗА КРАСЕН КРАЛЕВ ЩЕ ГЛАСУВАМ ТЪЙ КАТО ТОЙ СТОКРАТНО Е ДОКАЗАЛ ,ЧЕ Е ЕДИН ОТ НАС , ВАРНЕНЕЦ -ЧЕРНОМОРЕЦ ! САМО ЧЕРНО МОРЕ! ЗА КРАСИ И ЧЕРНО МОРЕ ВСИЧКИ КАТО ЮМРУК“.

„Подходът към изборите, всеки път е специфичен и се ръководи от желанията и интереса на гласуващите!!!Когато например на село избират органи на местната власт, всеки гласува за вуйчо си………не се интересува от никакви партийни интереси!!!Познавайки лично и знаейки за достойнствата на човека за когото гласувам, се чувствам по-уверен в избора си!!!Никого не съветвам и не убеждавам!!!Аз ще гласувам за Кралев, защото знам, че е най-добрият вариант за ЧЕРНО МОРЕ!!!Всички други варианти, като спортни министри например………ще обслужват интересите на софийските отбори!!!Винаги е било така, а ние се вайкаме че нямаме лоби в управлението!!!Сега можем да съдействаме, това да се промени!!!“, отговаря Кирил Киров на въпрос на фен защо трябва да бъде подкрепен Красен Кралев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ