Още преди 4 години: Драганов показвал ревност и чувство за собственост към Андреа, взима й телефона

васил драганов

Още през 2019 Драганов си признава по bTV, че много ревнува Андреа и ѝ взима телефона.

В „Търси се“ по БТВ бившата г-жа Драганова казва, че мъжът ѝ е станал „много ревнив в последните години“, а той с гордост потвърждава и признава, че показвал ревността си със скандали, защото това било чувство за собственост и любов. „Веднъж един много известен журналист ѝ писа колко е красива и т.н. Аз му отговорих „мъжът й е“ и му изпратих среден пръст“, обяви самодоволно той. Интервюто е достъпно и сега в Youtube, пише HotNews.bg.

Андреа обяснява, че „Васко“ не бил така ревнив в началото. Той пък допълва, че станал такъв, когато са навлезли прекалено много новите технологии и „всякакви мъже“ са започнали да свалят жена му по интернет. В началото всъщност тя била ревнивата, защото била 20-годишно наивно момиче с бебе, а таткото бил бохем на 30, който обича купоните. После обаче нещата се обръщат и явно ескалират грозно.

Интересните интервюта на Драганов със задна дата не спират с признанията му за изблици на ревност. През 2012 г. през „168 часа“ актьорът сам се хвали с крими минало, обяснявайки че е бил мутра на Поли Пантев. „През 90-те бях охрана в дискотеката “Алкатраз” на Поли Пантев. Той беше много жесток човек. Ставал съм свидетел как тероризира и измъчва хората. Поли Пантев беше висок около 160 см и винаги заобиколен от огромни хора. Аз го пазех, като идваше в дискотеката. Винаги го заграждахме на неговата маса. Задължително правило беше, когато излезе от колата, пред всяка гума да има охрана“, разказва Васил Драганов.

„Бил съм поставян и в двете ситуации на боя, т.е. бил съм и са ме били. Веднъж един човек имаше да връща пари и аз заедно с още петима охранители бяхме изпратени да му напомним. Тогава се наложи да пребием цялото му семейство. Никога няма да забравя как излезе бременната му жена пред вратата. Погледнах я, обърнах се и си тръгнах“, твърди още той преди 11 години.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ