Куриоз! 13 човека излязоха да протестират за кметицата Иванчева – изпратиха им бус пълен с полицаи (СНИМКИ)

Иванчева

Едва 13 души се събраха да протестират в подкрепа на кметицата на Младост Десислава Иванчева пред Министерския съвет днес. За сметка на това полицията се беше подготвила солидно. Цял бус с повече от 10 униформени беше стоварен пред сградата на правителството, предава „Флагман“.

Протестиращите искат Иванчева и заместничката й Биляна Петрова да бъдат освободени, тъй като ги смятат за невинни.

Двете бяха заловени с грандиозен подкуп от 75 000 евро в центъра на столицата, за който прокуратурата твърди, че е от бизнесмена Александър Ваклин, който Иванчева изнудвала, за да му даде разрешение за строеж.

Преди броени дни прокуратурата повдигна и обвиненията срещу кметицата на Младост. И веднага след това Иванчева и Петрова са ескортирани в затвора в Сливен.

Днес малкото дошли за подкрепа потвърдиха това и казаха, че нямат никаква връзка с нея. Тя имала право на един жетон и говорела само с майка си.

На протеста нямаше нито едно известно лице, само няколко дошли заради каузата и принципа, че правителството трябва да бъде сменено. Сред тях и един или двама представители на „Зелен Младост“.

Снимки: Флагман



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ