Черен ден за братя Халваджиян, унижиха ги с „Капките“: Долнопробни сте! Защо прецакахте Тома

7 Dni Bulgaria13.03.2023
payimage-153911

Снощният епизод на шоуто за имитации „Като две капки вода“ отново не мина без горещи страсти и провокации, които най-често се случват по време и след излъчването в социалните мрежи, където тона става все по-директен.

Поредното впечатляващо изпълнение на рокаджията Тома Здравков, който този път трябваше да влезе в обувките на фолкпевеца Меди, чийто певчески стил му е напълно противоположен, нажежи набързо страстите.

 

В профила си във фейсбук Венци Мицов не спести нито за българския народ, а причината си заслужава вниманието.

„Тома пее рок. Никой не аплодира кой знае колко Тома. Тома излиза в „Като 2 капки вода“ и пее песен на някакъв певец Меди. Публиката е на крака, мнозина плачат. Край на историята. Хич не ми обяснявайте, как сте готин народ, умен и мъдър, но просто все не попадате на управници.

Ще ви кажа кога ще се оправите. Когато станете на крака на Тома, докато той ви пее рок. И когато братята Халваджиян спрат да промотират долнопробна чалга в предаванията си, а започнат да промотират рок…“, изригна в гневен пост музикантът и политик. А под поста му логично заваляха серия от коментари, в по-голямата си част, очаквано, поддържащи тезата му, пише show.blitz.bg.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ