Лечева взриви червена България: В скоро време правим първа копка на Армията! Само ЦСКА да…

7 Dni Bulgaria14.03.2023
payimage-574591

Министърът на младежта и спорта – Весела Лечева – даде старт на щафетата, с която днес в София бяха отбелязани 500 дни преди началото на Олимпийските игри в Париж. Събитието се организира от Посолството на Франция в България и Френския институт, съвместно със Столична община, Фондация „София-Европейска столица на спорта“ и Българския олимпийски комитет. На него присъстваха френският посланик Жоел Мейер, столичният кмет Йорданка Фандъкова, председателят на БОК Стефка Костадинова и много именити български спортисти. В бягането в градинката на НДК участваха стотици деца от гимназии с изучаване на френски език в столицата.

Освен за мероприятието, Весела Лечева говори и за ситуацията със стадион „Българска армия“.

„Текат процедурите и действията, свързани с изготвянето на идейния проект, на основния проект за реконструкция на стадиона. Оттук-нататък всичко е в ръцете на футболния клуб. Ние оказваме необходимото съдействие за издаване на някои необходими документи. Най-важно е, че съвместното дружество е факт. Те имат свободата да правят всичко онова, което бяха набелязали като стъпки, така че в най-скоро време очакваме и първа копка“, заяви Лечева.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ