СКАНДАЛ! Емилия попиля младите си колежки: Само със силикон не става. Трябва труд

Емилия

Емилия безспорно е сред най-харесваните певици от лекия жанр, а зад успеха й се крие много дългогодишен труд. Тя е една от малкото певици, които имат завършено музикално образование, предава show.blitz.bg.

И заради това си позволи да порицае младите си колежки, които избират по-лесния път към това да станат популярни. Никой не очакваше че изпълнителката на хита „Алкохол“ може да бъде толкова крайна в думите си за по-младите колежки от бранша.

Според нея новото поколение певци и известни хора избират “по-лесния път” да станат популярни. “Те не искат да се трудят, а то не става така. Не е въпрос само да си сложиш силикон и да направиш 2-3 хубави клипа”, обобщава тя.

Тя е завършила музикалното училище в Широка лъка и е категорична, че “нарочно е построено в малко родопско селце, за да може учениците там да се концентрират върху това, което правят, да не се разсейват”, заявява чалга фурията в ефира на БТВ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ