ДСБ сами си направиха жестока гавра с генерал Гном! Пуснаха жужето как стреля с пистолет по…

7 Dni Bulgaria14.03.2023
ген. атанас атанасов

В настанилата се трайно предизборна скука, вътрешната опозиция на ген. Атанас Атанасов в ДСБ разведри обстановката, като пусна позабравено клипче от изборите през 2017-а година. Тъмносиният Владимир Великов, общо взето набеден за черна овца в редиците на партията, припомни брутално видео от вота, със забавен коментар „7 години стрелба“.   

Тогава тъмносиният генерал и бивш шеф на НСС шокира и политици, и избиратели, с ексцентрично видео, на което стреля с пистолет в три табели, на които пише „Беззакония”, „Контрабанда“ и „Олигархия“.

Кадрите изглеждат комично, въпреки сериозния и съсредоточен вид на генерала, който на обещава азд простреля тези язви на обществото. Коментарите под клипчето са еднозначни – „Гротеска“, „Смях“ до „Господи, прибери си вересиите.“ Други пък се подиграха, че генералът хич не можел да стреля, пише Lupa.

Тогава ген. Атанасов се появяваше като предизборно лице на основаната от Радан Кънев „Нова република”, която се сгромоляса на изборите с 2,5%, а сегашният евродепутат тогава подаде оставка и като шеф на новата организация, и като лидер на ДСБ.

Въпросният предизборен  клип, Великов съпостави с нова драматургия, развихрила се в центъра на Благоевград преди дни, когато общинският съветник в Благоевград Калоян Ханджийски се снима с воден пистолет, насочен към бутафорен паметник на Бойко Борисов в центъра на града. Тогава въпросният герой обясни, че нямало да убива бившия премиер, но искал да го вкара в затвора.

За да засили ефекта, Владимир Великов публикува и актуален пост на ген. Атанасов, в който той иронизира Калоян Ханджийски и недоволството на самия Борисов от сценката.

„Някой си Калоян Хаджийски насочил бутафорен пистолет, дали от глупост или умишлено, срещу говорещата статуая на бившия премиер. Каква жертва може да бъде човек, който в момента се вози и пази от НСО за сметка на държавния бюджет?“, пише Атанасов.

 

Кадрите обаче припомниха и големият провал на десните, защото тогава ДаБг на Христо Иванов пренебрегна протегнатата от Кънев ръка да се явят заедно на избори и така бутна на дъното и себе си, и формацията на Радан.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ