Борисов попиля Кирчовците: Още 1-2 дена ще мълча за това, което знам. Кошмарът тепърва започва

bee818b2dcf2ad5cdf59c5febe89eac6

Докато идвах насам от ПП и ДБ си представяха програмата. Попитах Томислав Дончев какво предлагат, а той ми вика: „Ала-бала“. Щели да дават 50 милиарда за Севера и Юга. Ние им оставихме един милиард за „Хемус“, а те го похарчиха. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред голям брой симпатизанти на ГЕРБ в Кюстендил.

Той бе посрещнат на крака и с бурни аплодисменти.

„Ако се намери някой смел журналист да ги попита за горивата, за инфлацията. Те няма как да отговорят, затова не правят кампания пред хората. Какво следва – те разпространяват един слух, че няма значение резултатът от изборите. ГЕРБ щели безусловно да ги подкрепят, защото щели отвън да ни натиснат. Ние не се поддаваме на натиск. Няма шанс да подкрепим правителство, което знаем какво сътвори за две години. Още 1-2 дена ще мълча за това, което знам. Да, склонен съм на разговори, но това което причиниха на бюджета…, истински се надявам от Министерство на финансите да извадят реалното състояние на бюджета. До октомври трябва да изтеглим още 10 млрд. лева дълг, за да вържем двата края. Дефицитът отива на близо 7%. Вие си мислите, че ние идваме, миеме си зъбите и всичко е ок. Не, кошмарът тепърва започва“, обясни лидерът на ГЕРБ, предава novini.bg.

Той предупреди, че кошмарът тепърва започва. „Само да има късмет българският народ да подкрепи още едно тяхно правителство – ще види какво го чака“, подчерта Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ