Човекът зад Стойчо Младенов: Искам ЦСКА да вземе титлата! И купата! Въпреки схемите на Лудогорец

7 Dni Bulgaria15.03.2023
payimage-574438

Дясната ръка до скоро на Стойчо Младенов – Анатоли Нанков, похвали ЦСКА за победата над съименника от Бистрица и свали шапка на привържениците: Евала на феновете на ЦСКА. Подкрепиха си отбора, и то по много оригинален начин, за което ги поздравявам. Футболистите също чувстваха тяхната подкрепа. И преди мача казах, че клубът най-малко сега се нуждае от проблеми и неприятности от този тип.

ЦСКА вече твърде дълго не е ставал шампион, от титлата през 2008 година, когато треньор беше Стойчо Младенов, а аз бях в щаба му. Затова и желанието ми е „червените“ да вдигнат титлата през този сезон и да сложат край на тази безпрецедентна суша. А ако успеят да се преборят и на другия фронт и вземат и купата, ще бъде страхотно. Но основните усилия трябва да са към златните медали в първенството. И всичко си зависи от ЦСКА въпреки темата с упоритостта и схемите на Лудогорец по всички направления. Ако ЦСКА е постоянен, ще бъде шампион, пророкува Нанков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ