Вежди размаза маскарите Киро и Асен: Станаха известни като хвърлят яйца по България!

7 Dni Bulgaria15.03.2023
1

„Политиката не е забавление, нито шоу, а голяма отговорност, за съдбата на хората. Само ГЕРБ-СДС доказаха, че могат да създават и управляват стабилно България. Нагледахме се две години на хора, които нищо не могат или са станали известни като замерват с яйца държавата, това каза Вежди Рашидов -водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17-МИР Пловдив област, при днешните си срещи в Стамболийски, Перущица и Съединение.

„Нови улици, читалища, тротоари, паркове, водопроводи, LED осветление, кръгово, ремонти на детски градини, на площада, на Читалището, на Лятното кино – и всичко това се случва реално в община Стамболийски и то при управлението на ГЕРБ. Тогава общините получаваха средства, за да реализират проекти и да се развиват“, коментира областният координатор и кмет на Стамболийски Георги Мараджиев.

„Вежди е мой приятел и велик човек. През целия си живот е създавал и работил за името си и за България. Затова вярвам, че заедно с вас ще спечели убедителна победа, каза в Стамболийски ген. Константин Попов, който дойде специално да подкрепи листата на ГЕРБ-СДС –Пловдив област.

„И Перущица има нов облик, благодарение на средства, отпуснати от правителството на Бойко Борисов. То предостави за обновяване на централния площад над 700 хиляди лева“, коментира кметът Мария Вълканова. Тя добави, че не бива да се забравя и възстановяването и изграждането на туристическата инфраструктура на „Червената църква“, което стана благодарение на Вежди Рашидов чрез проект на Министерство на културата.

„ Радвам се на Бойко Борисов, че направи една партия плътна, здрава, монолитна и че подготвя млади хора за управлението. Неговите правителства обновиха България и всеки може да види това. Затова гласувайте с разум за тези, които създават“, призова Рашидов.

При управлението на ГЕРБ възстановихме парковете и детските площадки по селата, реконструирахме на доста места тротоарите, рехабилитирахме междуселски пътища и общинска инфраструктура. А при управлението на Киро и Асен работата по проекти спря, подчерта кметът на Съединение Атанас Балкански.

„Всичко, направено от ГЕРБ е видимо. То не съществува само във фантазиите на едни момчета без опит и възможности за управление, както много от нещата, които те обещаха при идването си на власт. А сега отново искат да получат доверието на хората. Съсипаха държавата и оставиха след себе си рекордна инфлация и хаос във всички сфери. Нека не допуснем отново това да се случи, нека изберем тези, които имат опита и знанията да се справят с кризите в държавата, гласувайте мъдро и изберете номер 2“, призова в заключение Георги Мараджиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ