Днешната рожденичка Илиана Раева разказа за запознанството си с Наско Сираков. Двамата продължават да са дълбоко влюбени един в друг.

„Аз в началото не го бях забелязала. Той искаше да се запознаем и действаше чрез посредник – Красимир Коев. Аз не желаех никакви срещи, особено като чух, че е футболист. Но натискът беше голям и най-накрая се срещнахме. Първата ни среща беше през ноември 1982 година. Слизам аз долу пред блока и виждам един страхотен мъж, който ме грабна на секундата – висок, рус, синеок, с римски профил, с дълги, прави крака, които нямаха нищо общо с футболните криви крака. Първото ми впечатление като визия беше уникално. Много, много ми хареса. Той атакува директно и още на първата среща обяви : „Вие ще станете моя жена!“. Да, заклевам се, това ми каза. И аз викам: „Моля?!“ Но той сериозен: „Вие ще станете моя жена!“. Аз му отговорих: „Много сериозно сте в грешка. Това няма изобщо как да се случи“. Обаче се случи. В най-големите студове обикалях България с ладичката ми, за да гледам мачовете на Наско. Пет дни преди да родя първата ни дъщеря бях на стадиона за мача с ЦСКА, спечелен с 3:1 на 3 юни 1984 година.

Ревността присъстваше много при нас в първите години. И двамата бяхме много ревниви. Имало ги е драмите, нормални за всяко семейство. Карали сме се, не сме се виждали. Но беше такава страст и любов, че примерно не се виждаме за един-два дни и не можехме повече да сме разделени. Днес Наско е заобиколен само от жени – аз, двете ни дъщери, три внучки, две женски кучета и една женска котка. Как се чувства в това женско царство и дали е мъж под чехъл? Напротив. Защо не помислите, че е мъж в харем. Той е само обгрижван, само глезен, дъщерите го обожават, внучките няма да ви казвам. Наско е щастлив мъж с толкова жени“, каза тя пред „Блиц“.