Швейцарски милионер купи на една от най-красивите българки лимузина и палат край Пловдив

7 Dni Bulgaria15.03.2023
2

Носителката на титлата „Лейди България“ Карина Атанасова заби милионер. Половинката на красавицата е швейцарец, но заради нея се установил да живее в Пловдив.

Само година след като стана Лейди България, моделката Карина Атанасова вече изживява приказката за Пепеляшка от първо лице. По време на снимки във Франция красавицата се запознава с швейцарски милионер. Господинът се влюбва в нея от пръв поглед и, както самата тя казва, се превръща в най-големия й почитател. Той е по-възрастен от нея, има сериозен бизнес в Швейцария, който планира да прехвърли и у нас. Любовта между двамата се случва бързо, а той я залива с подаръци, пише Телеграф.

Карина бе засечена да обикаля улиците на Пловдив с луксозна лимузина. Екип на „Телеграф“ я потърси за коментар, а тя не отрече. “Колата е подарък от моята половинка“, похвали се тя. Автомобилът е лимитирана серия. Годеникът на миската не пести средства, защото возилото е на цена половин милион лева. С подобен у нас се придвижва попфолк звездата Азис.

“За Деня на влюбените ми предложи да се сгодим, подари ми пръстен с диамант – 2 карата е“, похвали се още тя. В името на любовта бизнесменът е купил палат в близост до Пловдив, който двамата вече обзавеждат и до дни ще заживеят заедно. Най-голямото щастие за Карина е, че мъжът до нея я обича и подкрепя във всяко едно начинание.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ