Със скок от 6-ия етаж: 34-годишна чалга звезда, с успешен коафьорски бизнес, се самоуби в Пловдив

7 Dni Bulgaria16.03.2023
10

34-годишна бивша поп фолк певица се е самоубила, потвърдиха от полицията. Сигналът за трагичния инцидент е подаден от граждани около 22,00 часа на 5 март. Младата жена е скочила от 6 етаж на блок в „Кючук Париж“ и издъхнала на място. Образувано е досъдебно производство и се разследват всички версии за смъртта.

Мария Георгиева е от Димитровград, но преди няколко години се преместила да живее в Пловдив. Купила си апартамент в „Кючук Париж“ с кредит, който погасявала редовно. Отворила фризьорски салон и успяла да развие успешен бизнес. Нямала финансови проблеми.
Близки на починалата се съмняват, че младата жена се е самоубила. Разказват, че малко преди да открият тялото й е разговаряла с майка си по телефона какво ще правят на следващия ден. При огледа е установено, че входната врата на апартамента е била отключена, а пералнята работела, което според близките е много странно.

Мария е била вокалистка в атрактивната дамска група „Спасителките“, създадена през 2004 г. в Димитровград. Триото е в състав Добромира Тодорова, бивш член на „Пантерите“, Мария Георгиева и Атанаска Гюргакова. Групата става популярна с песента „Спасителки“, за която е заснет и видеоклип. През 2005 г. издават единствения си албум „Една целувка“. През 2010 г. Атанаска Гюргакова загива след падане от виадукт 30-ия километър на магистрала „Хемус“ в посока Варна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ