Херо заговори за черно тото преди гостуването на ЦСКА: Мога да го гарантирам на 100 процента!

7 Dni Bulgaria16.03.2023
Димитър Димитров - Херо

Треньорът на Спартак (Варна) Димитър Димитров нажежи още повече страстите в българския футбол, обявявайки, че не очаква да има феърплей до края на първенството. Бургазлията добави, че у нас има „много съмнителни мачове“, намеквайки за черно тото.

„Притиснати сме до стената, търсим максимума от всеки мач, независимо срещу кого и къде играем“, каза на пресконференция във Варна Херо преди гостуването на ЦСКА. Мачът от 24-ия кръг на Efbet Лига е в събота от 17:00 часа на стадион „Българска армия“.

„Мисля, че нашият отбор, ако играе това, което показа последните срещи, има шансове“, обясни треньорът. Херо бе категоричен, че Спартак в никакъв случай не излиза като обречен.

„Напрежението е и в двата отбора, и при нас, и при тях. Естествено целите са различни, но напрежението остава еднакво за двата отбора, защото всеки си гони своите цели и търси максимума във всяка една среща“, каза още той. Според него отборът трябва да се опита да излезе от това напрежение. Димитров каза, че най-големите му притеснения са свързани с реализирането на гола – „Това е ахилесовата пета на нашия отбор. Ние играем добре, доминантен отбор сме в повечето срещи, създаваме много положения, но не можем да реализираме усилията и това се доказа в последната среща срещу Локомотив (София)“.

„Няма да издавам тайни кои са силните и слабите страни на ЦСКА, това са наши неща, които ще коментираме“, каза още специалистът.

Той отбеляза, че ЦСКА е най-силен при стандартните положения – корнери и фаулове – „Имат най-много голове в това отношение. Там трябва да се опитаме да намерим някакъв балансиран състав, който да отговаря на ръстовото превъзходството, което имат при играта с глава, и разбира се и те имат своите слабости, от които ние ще се опитаме да се възползваме по някакъв начин“.

„Досега не съм коментирал съдиите, надявам се всичко да бъде нормално и точно, защото в края на краищата се решава съдбата на определени отбори, на определени футболисти, така че се надявам всичко да бъде коректно“, каза още той.

В отговор на въпрос очаква ли феърплей до края на първенството, Димитров каза, че не очаква, защото са се случили много съмнителни мачове. „Аз знам доста неща, но не искам да ги коментирам, защото няма как да ги докажа. Не искам да ги коментирам, не очаквам и няма да има феърплей, това мога да го гарантирам на 100%“, каза още Херо.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ