Шантажът с голите снимки ли преврърна Асен Василев в наиоАнален предател!?

37

Преди час и нещо прокуратурата осветли скандални записи. За търговия с влияние, за напазарувани партии и журналисти, за опит за държавен преват.

И докато записите всеки може да си ги тълкува както иска, то една изпусната реплика не подлежи на коментар. Някой си Тони Парфюма продавал порно снимки на Асен Василев за 50 000 лева. Едва го спрели да шитне поредната такава.

Проверих го този Тони Парфюма, оказа се, че ухае в… спалнята на Асен Василев!

Вие давате ли си сметка за какъв скандал става дума? Тони Парфюма снима интимните татуировки на Кокорчовия задник, а може би не само това, а после продава снимките му. На кого? Ами ако се окаже, че ги пласира на някой, който после изнудва Ококорения в качеството му на министър? Ами, ако милиардните глупости на Василев са просто афери извършени заради порно-шантаж?

От много време в София се говори, че по този начин китайци са склонили Асен Василев да окраде бившия си партньор и да продаде разработките му на дръпнатите. Поканили го в Китай където Асен вкусил патка… по пекински и след това вече нямал как да им откаже каквото и да било!

Пак в София от много време се говори, че оргии на Киро, Асен и Лена са заснети пребогато. Тези компромати обаче не се появяват. Явно с в някого, за когото е по-добре да държи снимките и да шантажира с тях. И видимо добре го прави, с оглед аферите, в които се овъртолиха променкаджиите.

Това е огромен проблем за България! ПП пак правят организация да се върнат на власт. И не ми се мисли какво ни чака, ако най-важното министерство отново се озове в ръцете на нациоАналния предател Асен Всилев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ