Вежди попиля Киро и Асен в Пловдив: Марш! Страх ви е от Борисов! Дойдохте от улицата с яйцата

7 Dni Bulgaria17.03.2023
вежди рашидов

„На този ден аз седях пред едно следствие и мръзнех. За какво? Първо за неправдата, второ, че си обичам лидера, трето подкрепям си партията. Не искам да ви говоря като на ученици, но ще ви разкажа – познато унижение. Винаги съм се питал кой иска да унижава – слабите. Онази вечер когато зъзнех пред следствието осъзнах, че имам изключителен лидер, страховит за другите, с това което прави, с амбицията си, с това че той обича хората и хората го обичат. Страховит, че винаги може да се обърне зад гърба си и винаги може да покаже какво е направил“, заяви пред членове и симпатизанти на ГЕРБ Вежди Рашидов по повод 1 година от незаконния арест на Бойко Борисов.

„Страха е особено нещо и това, което ги съпровожда е бездарието, страх от талантливия, безсилието-страх от силния. Простотията-страх от умния, всичко това създаде едни хора, които дойдоха с омраза, които едно дръвче не може да ми покажете, че са насадили. Дойдоха от улицата и хвърлиха яйца по паметниците. Дойдоха и поискаха властта, но тя е съзидание, а не пагон който можеш да си разнасяш. Това е живота на хората“, допълни още Рашидов.

Той допълни, че за две години вече няма храна, защото това, което купувахме за 50 лева, сега го взимаме за 100 лева.

„Това което искаха е да ви унизят, да ви смачкат, защото няма друг начин. Но докато вие сте начело на ГЕРБ и тези хора са до вас, всички тези хора се плашат от вас и затова искат да ви унижават, пред децата ви, внуците ви. Тези хора направиха едно много срамно нещо и се надявам след болката, която преживяхте да сте по-силен. Защото управлявате партия, която не се нарои, имате още по-сплотени хора, млади и образовани хора, всичките с професии, а вие започнахте да ги учите. В политиката няма млади и стари, а умни и можещи. Всеки един момент, скоро трябва да вървя и да дам път на млад човек. 20 години от живота ми минаха да бъда до премиера, най-хубавата партия ГЕРБ, затова седях 25 години в нея. Най-красивите и сплотени хора са в ГЕРБ, продължавайте така. Аз може би ще изляза в пенсия някой ден, но винаги ще бъда до вас.“, каза още Рашидов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ