Съботен гръм от ГЕРБ: ПП купуват гласове с евтини лакомства в торбички! Разследват ги

7 Dni Bulgaria18.03.2023
1

„Без стабилно управление България отново ще потъне в разруха. От една медия научавам, че тези от ПП раздават торбички с евтини лакомства, но това се разследва. Вчера говорили, че при тях се събирало повече ДДС, кого лъжете, цифрите са ясни. Мина времето когато българските граждани се доверяват на тези шарлатани. Били обещали в тази програма да завършат 5 моста над река Дунав. Те дори не са забрали, че 2014 е подписан меморандум и още три през 2019, но пропускат, че става дума за трети мост“, заяви Николай Нанков водач на листата на ГЕРБ-СДС в Ловеч.

„Те откраднаха парите за АМ „Хемус“ в специалната сметка, която ние останахме. Откакто я оставихме има 55 метра напредък от над 200 километра. Тя е спряна необратимо и с години ще наваксваме свършеното от шарлатаните. Щели да вкарват „немски“ норми, те дори езика не познават, защото стандартите са германски. Ама ние го направихме още 2018 година. Какво ще правите, прочетете си нормативите приети от нас още преди пет години. Обрекоха Ловешка област на безвремие. Помните ли как обикаляше и обещаваше завод за автомобили. Вместо завод за електромобили, построиха фотоволтаик. Поредната измама от тези презокеански измамници. Ходи Кирчо на Пазар Дере, източиха язовира за два дни, за да се снима, че е празен, че сме похарчили едни пари за ненужна стена. Но ние помним как язовира преля и заля автомобилите“, заяви още Нанков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ