ДПС пусна видео, цяла България се смее на Кирил Петков! Е не може да е толкова прост(о)!

7 Dni Bulgaria18.03.2023
кирил петков

При телевизонно участие по Нова телевизия съпредседателят на ПП Кирил Петков обяви, че е получил подкрепа без аналог от Европа от белгийския премиер Александър Де Кро.

„България в Шенген още през 2023 – има как! Един от европейските премиери, които ще подкрепят присъединяването на страната ни – белгийският – с истинска, европейска подкрепа в борбата ни срещу корупцията. Александър Де Кро не е единственият…“, написа Кирил Петков на стрницата си във Фейсбук.

 

Подкрепата обаче не се оказа такъв прецедент. По-рано премиерът на Белгия е заявил своята подкрепа и за ДПС, показва видео, публикувано на страницата на движението във Фейсбук.

„Движението за права и свободи изигра важна роля за присъединяването на България към Европейския съюз и през последните 30 години е мост за консенсус и диалог“, заявява де Кро в специално видеообръщение за ДПС на парламентарните избори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ