Стана страшно в „Ергенът“! Бащата на Айлийн беснее: На 23-и е, ще си го слага с когото иска!

7 Dni Bulgaria18.03.2023
1

Айлин Бобева определено знае как да прикове вниманието на един мъж към себе си. В „Ергенът“ красавицата се бори с всички сили за Евгени Генчев, но на пътя ѝ се изпречва редовно нейната (уж) приятелка Валерия.

Природозащитничката се появи неканена на последното парти. Развали настроението на всички, но най-вече това на Айлийн, която спечели баскетболна игра. Въпросната надпревара бе между два женски отбора, а спечелилите отидоха на среща с Евгени.

Физиономията на Айлин се промени рязко, след като видя, че Валерия се е измъкнала от вилата, за да се види специално с Евгени. Междувременно преди дни се появи клюка, че Айлин Бобева била гадже с фолк звездата Меди. Слухът бе породен от снимки на Айлийн, на които тя е в неговата компанията. Фотосите са публични и качени в Instagram страницата на моделката, която е имала професионални отношения с Меди, пише fakti.bg.

Родни таблоиди обаче писаха, че двамата излизали заедно. Всичко това доведе до бърза реакция от страна на Ресми Бобев, бащата на Айлийн.

Ето точните думи на бащата на Бобева, споделени във Facebook, които публикуваме без редакторска намеса:

„Кое всъщност е „срамната“ тайна, че баща ѝ е „пребил“ ученик, на който му липсват първите седем, който псува и заплашва Учителката си в час и се заканва на Учителя си, че ако го хване на суплес, ще му счупи врата… или, че тя се е снимала с „ром“, та даже са и излизали на „среща“. Или вашето съществуване зависи от това какви „тайни“ ще „разкриете“, или в животеца ви нищо интересно не се случва. Бива да сте жЪлти, но вие кафявеете, та и намирисвате, бре!!! А и да ви успокоя. Дъщеря ми е на 23… скоро ще навърши 24 г. Здрави, та може да си го „слага“, с когото си поиска „.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ