Братовчедка на щерката на Радев я издаде: Вдига нощни купони в резиденцията с чалга, момчета и наргилета

7 Dni Bulgaria19.03.2023
румен радев дарина радева

Скандални клипове и снимки с участието на дъщерята на президента Румен Радев показват, че Дарина е правила среднощни купони в държавната резиденция „Бояна“. На партитата, инициирани от наследничката на Радев, са присъствали нейната първа братовчедка София с гаджето си, както и приятели на студентката по актьорско майсторство в НАТФИЗ. Веселбите са се състояли най-вече около огромния басейн на резиденцията, както и на беседката край него.


Дарина в басейна пред вилата на президента

От видеата се вижда как щерката на държавния глава и компанията ѝ се забавляват във водата, танцуват наоколо, пушат наргилета и слушат силна музика. В разгара на купоните, състояли се в края на лятото през миналата година и запечатани във видеоспомени от братовчедката на Дарина, се чува как в държавната резиденция кънти и чалга музика в изпълнение на фолкзвездата Преслава, както и парчета на рапъра Криско. Приятелската компания на красивата президентска наследничка пък приглася с шумни викове. Участник в клиповете е и едно от кучетата на Румен Радев и жена му Десислава. Не става ясно обаче дали купоните са били провеждани в присъствието на президента и съпругата му, или дъщеря му се е възползвала от техните пътувания в чужбина, за да събере приятели в луксозния правителствен имот.


Щерката на Радев и компанията й пушат наргилета в държавната резиденция

Припомняме, че държавният глава и жена му Десислава обитават вила „Калина“, част от резиденция „Бояна“, вече втори мандат. Обектът е под контролиран достъп и непрекъсната охрана от НСО. Там не се допускат външни лица освен с изрично позволение. На разположение на президента и жена му са всички удобства на комплекса, сред които басейн, джакузи, солариум, сауна, два ресторанта, зала за масаж, химическо чистене и пране, спортни съоръжения и много други ВИП екстри.

Очевидно от част от тях се възползва и дъщерята на Радев от първата му съпруга Гинка Кесякова. По купоните обаче не е забелязан да присъства нейният по-малък брат Георги, а единствено първата ѝ братовчедка София, която е дете на сестрата на президента. Отново от кадър, споделен от племенницата на държавния глава, се вижда, че роднините му също са добре дошли в резиденцията. Около коледните и новогодишните празници в края на миналата година те са имали семейна сбирка в трапезарията на вила „Калина“, където са вечеряли в тесен кръг.


Дарина и първата й братовчедка във всекидневната на вила „Калина” заедно с домашния любимец на държавния глава и жена му

Правителствената резиденция „Бояна“ е била обитавана и от предшествениците на Радев Георги Първанов, Петър Стоянов и Желю Желев. Единствено Росен Плевнелиев, докато бе действащ президент, предпочете да ползва собствения си дом. В резиденцията преди години, когато беше премиер, живееше и Бойко Борисов. Неговата дъщеря Венета никога не си е позволявала да прави там приятелски сбирки.


Басейнът през нощта 

В последно време Дарина Радева е в особено близки отношения с баща си. Третокурсничката от НАТФИЗ не само често отсяда в дома му, но и го посещава лично в работно време в сградата на президентството на „Дондуков“ 2. Освен това 22-годишната девойка го придружава по официални събития у нас и в чужбина. Навръх Нова година тя бе дама на баща си на традиционния концерт на Виенската филхармония в австрийската столица, където присъстваха знакови лица от световния политически елит. Преди няма и месец Дарина пък бе засечена да вечеря с татко си и леля си в бутиков ресторант в столичния квартал „Бояна“.


Кадър от семейна вечеря на Радеви в резиденцията


Купоните на Дарина през лятото били обичайно през нощтаЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ