Нов авер на Киро драпа за депутат, за да не влезе в затвора! Командвала го жената на Лорер

7 Dni Bulgaria20.03.2023
Благомир Коцев 1

Варненска Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Благомир Коцев за извършено престъпление по чл.220 ал.1 от Наказателния кодекс / чл. 220 ал.1 от НК – Длъжностно лице, което съзнателно сключи неизгодна сделка и от това произлезе значителна вреда за стопанството или за учреждението, предприятието или организацията, които то представлява, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години/ извършено в качеството му на областен управител на Варна.

Досъдебното производство е под номер №3 от 2023 година по описа на Варненска окръжна прокуратура, съобщава „Афера“.

Благомир Коцев бе областен управител на Варна, назначен от правителството на Кирил Петков, а понастоящем е кандидат депутат от листата на ПП и ДБ във Варна за предстоящите парламентарни избори на 2 април т.г.

Благомир Коцев се спряга и като кандидатура на ПП и ДБ за кмет на Варна на предстоящите местни избори през есента.

За безобразно и престъпно сключените договори от Благомир Коцев, „Афера“, вадейки ги на светло, тогава писа, че са сключени от Коцев под менторството на съпругата на Даниел Лорер – Виолета Лорер. Понастоящем Даниел Лорер пък е водач на варненската листа на ПП и ДБ за парламентарните избори.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ