Вицепрезидентът Йотова и професор Йотов са на върха на щастието! Роди се Максим

илияна йотова андрей йотов

Максим Йотов е името на първия внук на вицепрезидента Илияна Йотова и професор Андрей Йотов. Бебето, което продължава фамилията на своя дядо – прочутият български хирург, е родено в неговия месец март, предава 24 часа. Това споделиха приятели, с които лекарят е отбелязал двойния празник – раждането на Максим и своя рожден ден.

Момченцето, което е първо дете за сина Марин и съпругата Кристияна, е проплакало в столичната болница “Надежда”. Екипът на д-р Генадиева и д-р Стоичкова е помогнал за появата на 51-сантиметровия мъж, който тежал 3 килограма и 330 грама.

Вицепрезидентът, която има един син – Марин, държи дискретно живота му извън прожекторите. Преди по-малко от 3 години, той се венча с любовта на живота си Кристияна.

Илияна и Андрей Йотови са заедно от ученици във Френската гимназия. Професорът и до днес демонстрира огромна любов, уважение и…търпение към държавните ангажименти на своята съпруга, категорично са най-близките им приятели.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ