Бойкот в „Капките“, феновете бесни след фарса снощи: Братя Халваджиян правят измами!

7 Dni Bulgaria20.03.2023
1

Карти Таро ли реди продуцентът Магърдич Халваджиян, за да определи кой кога печели, питат зрители след неделния концерт. Победата грабна Дара Екимова, която изпълни песента на Селин Дион „All by myself”. Резултатите обаче хич не се харесаха на зрителите и мнозина директно обвиниха Маги, че не играе често и резултатите не отговарят на истината.

„Това е обида за феновете на Селин Дион!!! Потресаващо зле се представи, никаква имитация, измисли си съвсем друга интонация, нищо общо със Селин! Само във викането я бива, но това пак не означава, че се е справила подобаващо!“, възмущава се фенка, подкрепена от над сто души в социалните мрежи.

Незаслужена е победата на Дара, масово коментират из нета и повдигат въпроса защо 10-те точки на учителите също отидоха за младата певица. Дара е добра, щеше честно да си изкара първото място и по-нататък, отбелязват зрители. Те напомнят, че Екимова е набутана в „Капките“ от напористата си мениджърка – Соня Армутлиева. Освен това точно снощи „случайно“ пусна и нов кип за гледане!.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ