Киро съвсем изтрещя, забрави жена си! След като го направиха за смях, Простото се върна и…

7 Dni Bulgaria20.03.2023
кирил петков линда петкова

Пореден гаф навръх празника на жената 8 март сътвори Кирил Петков. Лидерът на ПП забрави да поздрави собствената си съпруга Линда, която е майка на трите му дъщери. Бившият премиер отправи мил поздрав единствено към своята майка Венета. В социалните си мрежи той публикува умилително селфи, на което позира с родителката си. То бе придружено от следното послание:
„Честит 8 март на всички смели, можещи, знаещи, силни и талантливи жени, на които се крепи цялото ни общество! Честит празник и благодаря, че ви има!“.

Снимката за броени часове събра стотици коментари, а мнозина разкритикуваха Петков, че за пореден път пренебрегва жена си. Самата Линда също се почувствала огорчена от ситуацията, която придоби съвсем неочакват развой. 8 часа след първоначалната публикация засраменият Петков реши да замаже сътворения от него гаф, като прибави към честитката и снимка с жена си, но твърде късно. Според запознати актът бил провокиран от критиките към него не само от последователите му в социалните мрежи, но и от екипа му с пиари, както и от самата Линда, която се ядосала.

Канадката не сподели дали мъжът ѝ я е изненадал подобаващо с пищен букет цветя, подарък или романтична вечеря на свещи в изискан ресторант, но призна, че е получила хубава картичка от двете си по-малки дъщери, изрисувана лично от тях самите. Посланието върху нея е на английски и гласи: „Мамо, ти си като пчела – полезна. Честит празник!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ