Две момичета изчезнаха в София и Варна, семействата са безутешни. Едното дете е с диагноза

деца

Две млади девойки са в неизвестност и са изчезнали безследно. Близките им излязоха с призиви всеки, който може да им даде някаква информация за момичетата, да помогне.

Мистерията се заплита, защото девойките изчезват в понеделник, но реално става въпрос за два отделни случая – единият е в София, а другият във Варна, предава БЛИЦ. Във Варна е изчезнала красивата Мария. Нейна близка алармира за липсата й и прави призив в социалните мрежи:

„Издирва се! Моля, ако някой се свърже с нея, или я видите ми пишете. Казва се Мария,“ написа в апела си за помощ Ани Димитрова.

Към момента не са съобщени повече подробности около изчезналото момиче, освен че то липсва от понеделник сутринта.

В понеделник е изчезнало и 18-годишната Вики от София.

Семейството й е много притеснено, защото детето има здравословни проблеми. Ето какво написа нейна близка във Facebook:

„Обръщам се с молба към вас да открием това дете. Полицията също е уведомена! Вики е на 18 години с диагноза „Хипер активна с дефицит на внимание и лека умствена изостаналост“.

Вчера на обяд е избягала от баба си и последно е видяна в 14:00 ч в София пред Макдоналдс в кв. Люлин (спирка Орион). Момичето няма нито телефон, нито пари в себе си… Моля Ви да споделяте за нейното изчезване, Вики да бъде намерена по-бързо, тъй като състоянието, в което се намира, е заплаха за нейното здраве и живот!“За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ