Ще се изненадате какво пък заговори сега Майкъла: ЦСКА отива към калъфка

7 Dni Bulgaria21.03.2023
payimage-523886

Бившият играч и изпълнителен, директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла се врътна за пореден път. Миналата седмица той обяви, че ЦСКА ще стане шампион. А днес вече е на друго мнение.

Левски играят силно и ме притесняват. Започнаха да се представят на ниво, Арда е един от най-сериозните отбори в Първа лига, те ги размазаха. Затова се притеснявам. Защото една евентуална загуба от Левски, след това и от Лудогорец и отново отиваме на калъфка, прогнозира Майкъа..

Да си спомним, че и последния път, в който бяхме много близо до титлата – през 2012 година, тогава и Левски, и Лудогорец ни биха в края на сезона, припомни Илиев

Левски играят по-добре от нас, категорично. Но ние бием, което е най-важното. През този сезон имаме късмет и трябва да се възползваме максимално от него. Господ е с нас. И срещу Спартак Варна представянето не беше убедително. Ако техният нападател бе вкарал двайсетина минути преди края, не съм сигурен, че щяхме да имаме сили да вкараме нов гол, твърди бившата звезда.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ