Драма с Цецка Ризова! Гост попиля любимия й Киро Петков, тя аха да припадне в ефир

7 Dni Bulgaria21.03.2023
цветанка ризова

„На „Продължаваме промяната“ им липсват елементарни държавнически качества. Враждата не е лична, натрупва се разочарование, че главният ти партньор не умее да управлява, тъпче законите и Конституцията. Колко техни решения паднаха в Конституционния съд, във Върховния административен съд – мога да изброя над пет“.

Това заяви в предаването „Лице в лице“ бившият регионален министър Гроздан Караджов от „Има такъв народ“.

„Трябва човек да заслепен, за да не казва такива неща. Сред малкото си положителни качества имат редица негативни, които пречат на държавата. Най-първото е да лъжат. На времето изсипаха куп лъжи по мой адрес, че съм искал 3,9 млрд. лева. Ходих и се обяснявах на всеки журналист, че не съм ги искал, а са в дефицит, който се е натрупал преди мен. Сега го гледам как същият устрем , който се изсипва срещу финансовият министър Росица Велкова“, добави той.

Мога да простя на някой, че не знае, че не може. Мога да простя, че е сгрешил два пъти. За трети път няма да мога да простя, но да лъже…“, недоумява представителят на „Има такъв народ“.

Той докара до истеричен колапс водещата Цветанка Ризова, когато я зачекна, че тя и другите близки до Промяната журналисти не правят нищо по разкритието на екс-депутата Георги Георгиев. „Та той обяви, че е бил пазаруван като свинско месо от Кирил Петков. Това не е ли скандал, който да продължите“, запита Караджов.

Ризова, която не крие пристрастията си към „Промяната“ (явно подплатени и финикийски) направо подивя. Тя идиотски обяви, че не е чувала интервюто, за което иначе говори цяла България. А след това тръна да брани Кирил Петков, че ако някой има нещо срещу него, да го носи на Гешев.

Ризова така се задъха, че едва оцеля до рекламната пауза.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ