ПОТРЕС! Жена намери майка си заключена в стая в дом за стари хора в безпомощно състояние

възрастна жена

Заключена, без достъп до храна, нито пък до тоалетна. Така жена твърди пред NOVA, че открива майка си, три дни след като я настанява в дом за възрастни хора. Решила да я посети изненадващо, а в дома освен охраната, не открила никого от персонала. Собственикът на социалното заведение отхвърля обвиненията и има своя версия за случилото се.

Димитър Алексиев покани екипа на медията и Емилияна Стойнева – жената, която сигнализира за лоши условия в Дома. Тя настанява майка си на 5 март. В Деня на жената решава да я поздрави лично и я посещава. Казва, че заварила само един пазач, който просел цигари пред социалното заведение. Нямало други служители.

„Тя беше в абсолютно безпомощно състояние. Беше се завила. Видях кофа, пълна с урина”, каза Емилияна Стойнева като допълни, че в дните, в които майка ѝ е била настанена в Дома, тя не е била обгрижвана. По думите ѝ – дори не е била преобличана.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ